Старши-треньорът на Хебър Танчо Калпаков направи обобщение на подготовката на

...
Старши-треньорът на Хебър Танчо Калпаков направи обобщение на подготовката на
Коментари Харесай

Калпаков: Време е за избистряне на състава

Старши-треньорът на Хебър Танчо Калпаков направи резюме на подготовката на пазарджишкият отбор досега и показа какво следва до нейния край.

Не може да бъдем недоволни от лагера в Анталия, тъй като всички условия там бяха неповторими. Това се отнася и за хотелската база, и за храната и обслужванете. Терените също бяха на топ-ниво.
Изиграхме и 4 положителни контроли, в които успяхме да упражняваме елементи от играта нужни ни след това за шампионата, показа Калпака.

Отбора се развива добре, като на този стадий казусът е, че позволяваме повечко голове. Виждам обаче и доста положителни неща. Имаме още малко време до старта на пролетния полусезон, през което да почистим детайлите, разяснява наставникът.
Тренираме повече от месец към този момент, само че си давам сметка обаче, че имаме да свършим още много работа.
Надявам се до началото на пролетния полусезон да ни стигне времето за изчистване на грапавините в завършващата фаза. В последните 4 инспекции с Ботев(U18), Евроколежа Левски(U19) и Оборище към този момент ще се избистри и състава на който ще разгадавам, за първия формален мач против Балкан(Ботевград), разкри панагюрският експерт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР