Старши треньорът на Хебър - Любослав Пенев, не беше доволен

...
Старши треньорът на Хебър - Любослав Пенев, не беше доволен
Коментари Харесай

Пенев: Допуснахме лесни голове, тези мачове са да се калиш

Старши треньорът на Хебър - Любослав Пенев, не беше удовлетворен от представянето на неговите футболисти след провалянето с 0:4 от ЦСКА. Ел Голеадор призна, че отборът му не е съумях да се опълчи на столичани и е позволил лесни голове.

„ Има си аргументи за загубата, не е прелестно, само че ще си създадем нужните заключения за грешките ни. Поздравявам ЦСКА, не се противопоставихме. Имаше обстановки, в които не бяхме задоволително съсредоточени. Допуснахме лесни голове. Оттук насетне се стягаме и продължаваме към идващия мач “, бяха първите думи на Пенев след мача в Пазарджик.

„ Няма неприятно да се надиграват и да пробват, само че да пробват това, което упражняваме. Индивидуален анализ няма да върша. Имаше неща, които не се случиха. Загубихме мача и това е “, установи опитният треньор.

Той бе окуражен, че след почивката отборът му съумя да усъвършенства играта си: „ Мисля, че да. Получи до известна степен смяна, която желаех да направя. В нито един миг футболистите не би трябвало да се отпускат. Днес нямаше нищо общо с предходните три мача. Ако имах опция за повече смени на полувремето, щях да ги направя “.

„ Има доста негативни неща, по-малко са позитивните. Ще разгледаме и едните, и другите. Тези мачове разрешават да се калиш, да се ориентираш, да видиш на какво равнище си във всяко едно отношение. Всеки един мач е потребен “, приключи Любослав Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР