Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Киселичков даде пресконференция

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Киселичков даде пресконференция
Коментари Харесай

Тодор Киселичков: ЦСКА си остава добър отбор, въпреки лошите резултати

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Киселичков даде конференция преди идния мач с ЦСКА. Битката на Националния стадион е в неделя от 18:45 часа.

" Направихме добра подготовка. Всички сме в очакване на първия мач. Всяко начало е забавно. Първият мач носи неспокойствие. Надявам се всички да сме на тази вълна, с цел да създадем, това което тренирахме. Дерби, което е на старта, постоянно е добре пристигнало. Очаквам да създадем добър мач и да победим.
 Галин Иванов: Ще успеем да се противопоставим на ЦСКА
Галин Иванов: Ще успеем да се противопоставим на ЦСКА

" Имаше вид да се върна в Славия, само че нещата не се случиха "

Гледах през вчерашния ден мача на ЦСКА. За мен са добър тим с положителни играчи. Това, че за момента не съумяват да реализират резултатите, които желаят, не значи, че не са положителни. За нас е по-важно по какъв начин ще играят нашите футболисти. Донякъде от ЦСКА имат преимущество, тъй като към този момент имат два публични мача. Изиграхме много контролни срещи, само че формалният дуел е много друго събитие, което е в главите и краката на футболистите. Не имам вяра, че ще се пазят за идващия мач с Лиепая ".

" Почти всички футболисти са здрави, има един двама, които имат леки болежки, само че това не значи, че няма да могат да вземат присъединяване. Влизаме в този мач с цялостна група, което приказва, че подготовката е предходна добре и сме се опазили от травми. Единственото Ангел Лясков е с по-трайна травма, която лекува. Само той ще отпадне от групата ", съобщи Киселичков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР