Старши треньорът на Етър Петко Петков изрази опасения, че публиката

...
Старши треньорът на Етър Петко Петков изрази опасения, че публиката
Коментари Харесай

Петко Петков: Липсата на публика ще повлияе на Етър

Старши треньорът на Етър Петко Петков изрази опасения, че публиката на „ виолетовите” ще липсва доста на отбора му при подновяването на шампионата. Засега рестартът на efbet Лига се чака да бъде даден на 5 юни, само че при строго противоепидемични ограничения, което значи, че дуелите ще се играят без аудитория.

Той приказва също и за финансовата обстановка във великотърновски клуб.

„ Ако ви кажа, че всичко е наред финансово, ще ви излъжа, тъй като знаете в каква обстановка е стопанската система. На нас ни оказва помощ общината, която поставя огромни старания за издръжката на футбола във Велико Търново от години. Поздравявам ги за това, само че обстановката в действителност е сложна. Знаете, че парите идват от бизнеса, а той е в тежко положение, което затруднява заплащанията и те се забавят. Но желая да кажа, че в нашия тим имаме огромни мъжкари, които схващат обстановката и се влагат на 100 % в тренировките и съм сигурен, че ще дадат всичко от себе си”, показа Петков пред Sport-vt.com.

„ Разбира се, че публиката ще ни липсва. Етър има доста вярна аудитория, която е постоянно зад тима на всички места – и в гостуванията, и в домакинските срещи. Това е една сериозна поддръжка към тима – 12-ият състезател, който доста ще ни липсва”, сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР