Старши треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров коментира представянето на

...
Старши треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров коментира представянето на
Коментари Харесай

Людмил Киров: До една седмица ще има развитие около собствеността на Дунав

Старши треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров разяснява представянето на тима след равенството 0:0 против Арда (Кърджали).
 Дунав и Арда не се победиха в дебюта на Николай Киров (видео) " Мисля, че се представихме на едно положително равнище. Важното бе, че футболистите имаха предпочитание и мисля, че мачът се разви добре за нас, тъй като тази точка ни беше значима. През второто полувреме вдигнахме равнището си на игра и ни се получиха нещата ", стартира той.

" Аз съм човек, който в никакъв случай не се оплаква. Благодаря на момчетата, които вършат всичко. Въпреки хаоса, който има в съблекалнята, през днешния ден демонстрираха много предпочитание и им благодаря откровено.
Ние знаем, че ще е доста тежко до края. Концентрацията на момчетата не е на макс и физически не са готови на най-много. Разбира се, че се притеснявах по какъв метод ще се показват футболистите след спирането ", добави още Киров.

Относно собствеността и тежкото финансово положение на клуба, експертът съобщи:

" Имаше опция отборът и да не излезе през днешния ден в мача. Не съм аз индивидът, който да разяснява, само че мисля, че има развиване в прехвърлянето на акциите. Смятам, че до 1 седмица ще има развиване и може би смяна на собствеността ", приключи той. efbet Лига 25 кръг, събота 6 юни  Дунав 0:0краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР