Старши треньорът на дублиращия отбор на Левски Виктор Димитров, който

...
Старши треньорът на дублиращия отбор на Левски Виктор Димитров, който
Коментари Харесай

Виктор Димитров: Вкарахме седем гола на един от най-добрите отбори, няма как да не съм доволен

Старши треньорът на дублиращия тим на Левски Виктор Димитров, който размени на поста Елин Топузаков, остана удовлетворен след сполучливия си дебют. " Сините " разгромиха Славия II със 7:3 и дефинира задачата пред отбора до края на сезона в Югозападната Трета лига.

" Като цяло съм удовлетворен, като изключа последните 20 минути, в които силите ни напуснаха и много се разпокъсахме. Вкарахме седем гола на един от най-хубавите тимове, тъй че няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Изпуснахме и много положения.


 Дубълът на Левски разруши Славия II в мач с 10 гола Дубълът на Левски разруши Славия II в мач с 10 гола
При нас съвсем всички футболисти са млади. Доволен съм от безусловно всички. От началото на сезона всеки един мач играем на неестествен терен и това е ясно за всички.

 И ние желаеме да играем на натурален терен, само че се съобразяваме с клубната политика.


11  Левски II - Славия II
Ние сме в групата, която се бори за оцеляване. Гледаме да развиваме играчите, само че и търсим победа във всеки един мач ", съобщи Димитров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР