Няма как да бъда кандидат на БСП. Разговорът между мен

...
Няма как да бъда кандидат на БСП. Разговорът между мен
Коментари Харесай

Ваня Григорова: В предишните избори Нинова работеше срещу мен и собствените си кандидати за общински съветници

Няма по какъв начин да бъда претендент на Българска социалистическа партия. Разговорът сред мен и Корнелия Нинова стана отявлен. Всички неща, които тя правеше в миналата акция аз към този момент не затулям. В предходните избори тя се опита да счупи обединението. Тя работеше против мен и личните си претенденти за общински съветници. Това разяснява в предаването „ Събуди се ” Ваня Григорова от „ Солидарна България “.

„ Изхабени от политическа приложимост бастуни им се привиждат патерици. Това е в резюме методът, по който мога да разясня всички изказвания на Българска социалистическа партия и съответно на Корнелия Нинова ”, сподели Ваня Григорова. Българска социалистическа партия щеще да има четири общински съветници, в случай че не беше Ваня Григорова и щеше да мечтае за балотаж ”, сподели Григорова.

По думите й, в случай че Българска социалистическа партия има действителни политически цели, дано приказват за решенията, които оферират и да спрат битката си вътре в партията.

Тя добави, че в случай че бъде определена за народен представител, ще взема решение проблемите на хората на доста по-високо равнище.

„ Когато политиката, която се задава от национално равнище, има влияние върху общинските равнища, е доста по-добре да се опиташ да го направиш за всички общини, освен за София. Винаги на национално равнище може да се зададе по-мащабна политика ”, сподели тя.

Григорова добави, че това, което се вижда от експертизата на движимостите лица, по делото за оспорения резултат от локалния избор в София, абсолютно сочи към това, че е имало операции на крайните резултати.

Ваня Григорова акцентира, че нарастването на пенсиите, с което се хвали Асен Василев, е направено по този начин, че да води към тежко финансово положение на Национален осигурителен институт и по-скоро на фонд „ Пенсии ”. „ Не беше повишен оптималният застрахователен приход. Това не е отговорно политическо държание ”, сподели тя.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР