Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов остана изключително доволен от

...
Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов остана изключително доволен от
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Фантастично първо полувреме

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов остана извънредно удовлетворен от успеха над Балкан с 93:83 в среща от 17-ия кръг на НБЛ.
 Черноморец сподели на какво е кадърен и изнесе лекция на първенците Черноморец сподели на какво е кадърен и изнесе лекция на първенците
“Това е най-хубавото ни първо полувреме през сезона. Преди мача споделих, че в случай че пазим и се борим, ще победим. Страшно удовлетворен съм от всичко друго, с изключение на от това, че ни взеха битката. Изиграхме фантастично първо полувреме с 60 маркирани точки. Това е баскетболът - когато се раздават, играят един за различен и си подават. Баскетболистите ми играха като тим. Сега въпросът е дали ще можем да повторим това нещо след две седмици. Хубавото е, че сме домакини.

ЦСКА ни победи с много огромна разлика в първия мач и желая да вземем реванш от тях. Имаме единствено две победи като посетители, само че ни остават още много мачове. Надявам се мачовете против Берое и Ямбол да ги вземем, тъй като ще са доста значими за класирането. Един добър тим би трябвало да играе добре и у дома, и на открито. Страшно съм удовлетворен от момчетата, приветствам ги. Поздравявам и тима на Балкан. Ние играем доста мощно против тях, още откогато поех поста старши треньор на Черноморец. Моята първа победа беше против Балкан в Ботевград.

Ще се подготвим за ЦСКА. В никакъв случай няма да подценяваме безусловно никой до края на сезона. Мачът с Левски по подценихме, тъй като Алън Арнет не игра. Брендън Йънг се завръща, в ЦСКА го чакат. Той обаче не е играл от септември, което е много време ”, съобщи Евтимов.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР