Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев поздрави своите футболисти

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев поздрави своите футболисти
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Има много да се желае, направихме много глупости в защита

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев поздрави своите футболисти за характера при успеха с 4:3 против Ботев (Пловдив), само че означи и многото неточности в отбрана. По думите на наставника " моряците " са направила много нелепости. Според него против по-зрял отбор варненци е нямало да съумеят да завоюват с тази игра.

" Радвам се, че обърнахме резултата. Не ни е от топ мачовете откъм игрово показване. Има доста да се желае. Направихме много нелепости в отбрана, с цел да допуснем три гола. Миналата година ни се случи единствено един-два пъти. Показахме темперамент да потърсим обръщането. Винаги има доза шанс. Трябва да поздравя футболистите за характера, допуснахме неточности, които професионален тим мъчно би трябвало да позволява ", сподели Илиев.
 Черно море победи Ботев (Пд) с 4:3 в Коматево
Луд мач в Коматево! Черно море препарира " канарчетата " в голов трилър

" Моряците " стигнаха до свръхестествен поврат

" По-младите обикновено ще бъркат. Росен (Стефанов) се оправи в дебюта си като титуляр. Това, че търсихме връщането до края сподели предпочитание да променим нещата в хода на мача ", добави той.

" Ние бяхме готови, че ще играят 3-5-2. Изнасят по друг метод. Ако тимът е групиран добре, няма чак такива драми. Контролът на топката имахме. Знаехме ненапълно предните мачове, че известно време Ботев имаше проблеми. Успяхме да натиснем в последната фаза. Получиха се нещата ".

" До идващия мач е значимо да възстановим контузените, с цел да имаме повече варианти. Почти цялото нахлуване го завъртяхме. В отбрана нямаме доста варианти. Нямаме дълбочина. Поздравявам ги, че имаха вяра против един тим с повече самочувствие. Срещу един зрял тим с тия неточности, можеше и да не вземем мача ", сподели още Илиан Илиев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР