Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира представянето на

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира представянето на
Коментари Харесай

Илиев: Димов подписва с нас, ако до петък не си намери отбор в чужбина

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев разяснява представянето на своите футболисти след седмата контрола на отбора от зимната подготовка. По-рано през днешния ден носителят на Купата и Суперкупата на България за 2015 година загуби тежко с 1:4 от дубъла на българския първенец Лудогорец. Специалистът разкри, че в случай че до петък юношата на клуба Даниел Димов не си откри тим, той ще се завърне на " Тича ".

" Със сигурност настройката ни за игра не се получи, като се има поради, че играем против втория тим на Лудогорец. Лошото е, че вкарахме едно напрежение в една контрола, една подготовка. Негативното е, че допуснахме такива неточности, с цел да ни вкарат головете. След това изобилстваха единоборствата, което пък, въпреки това, е доста близо до това, което ни чака в шампионата ", сподели Илиев след загубата.

Относно Даниел Димов, който през днешния ден стартира титуляр против Лудогорец 2, треньорът на " моряците " показа: " С него сме се разбрали, че в случай че до петък не си откри тим в чужбина, в понеделник ще подпишем контракт. Със сигурност няма да привличаме непременно други хора. Видяхте, че с нас в Турция пътуваха 7-8 юноши. Всички играчи играха еднообразно време в контролите. Не ги взехме да трупаме някакви активи, а тъй като чакаме някои от тях да влезе и да заиграе. "

" До края на шампионата ще се види на кои хора ще може да се разчита. Не приказвам спортно-технически, а дали е вярно това, което тръгваме да вършим. Много е значимо за един треньор като влезе в една съблекалня и приказва да не вижда празни погледи, а една искрица в тези хора ", приключи старши треньорът на Черно море.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР