Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде обширно интервю

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде обширно интервю
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Черно море ще се бори за Топ 4

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде обстойно изявление за изданието " Петел ", в което разкри каква е задачата пред " моряците " до края на сезона.

Варненци към този момент реализираха едната - да са в Топ 6 след края на постоянния сезон, а в този момент наставникът желае да завършат годината в Топ 4.
 Мартин Минчев: България може да се класира за Евро 2020
Мартин Минчев: България може да се класира за Евро 2020

" Не съм очаквал повиквателната "

Г-н Илиев, изпълнихте задачата си - да влезете в топ 6. Как оценявате старта на тима в плейофите?

- За нас е добре е, че изпълнихме задачата си. В първите си два мача в шестицата с ЦСКА и Левски, както и в този против Ботев за Купата, бяхме равностойни на нашите противници, само че шансът ни обърна тил.

Какво ще преследва Черно море отсам до края на сезона?

- Ще се борим за влизане в топ 4, като търсим максимума във всеки мач, както го правехме до момента.

Вие изоставате на пет точки от четвъртия Ботев. Това значи ли, че не може да си позволите да бъркате в " Коматево " в събота?

- Вижте, тимовете в шестицата са равностойни и предстоят оспорвани и непредсказуеми мачове. След дуела ни с Ботев има още седем и ще се разиграят 21 точки. Така че битката ще е до дъно.
 Групата на Черно море за идното посещение на Ботев
Групата на Черно море за идното посещение на Ботев

Георги Илиев и Цветомир Панов не съумяха да се възстановят за срещата в Пловдив

Гостувате на Ботев без четирима титуляри. Доколко това ще се отрази върху играта ви?

- Въпросните футболисти ще ни липсват, само че сме изправени пред приключен факт. Надявам се другите играчи и тези, които ще заместят отсъстващите, да се оправят в тази обстановка.

Познавате се добре с съперника. Наскоро имахте и турнирен конфликт. Вашите упования за срещата?

- Труден мач ни чака. Ботев разполага с положителни реализатори и ще е тежко. Двубоят за Купата беше равносилен, само че идният ще е по-различен. Нагласата ни е да изиграем добър мач и да вземем точки.

След мача ви с Ботев за Купата се сътвори напрежение сред вас и публиката на пловдивчани. Бихте ли разкрили какво тъкмо се случи?

- Аз се изненадах от отзвука, който се получи. Някои ваши сътрудници побързаха да създадат вести от едно неразбирателство и се сътвори неверно усещане. Не знам въобще от кое място пристигнаха тези тълкования. Истината е, споделих нещо за една шепа почитатели на Ботев, само че аз не съм имал поради тяхната аудитория, а единствено 5-6 души. В момента, в който давах изявление, тези 5-6 души обиждаха моето семейство. Ако тези грозни думи бяха ориентирани единствено против мен, нямаше да има проблем, тъй като съм привикнал. Но да наскърбяват най-скъпите ми хора, за мен бе нетърпимо. Аз не съм обидил публиката на Ботев. Тя сътвори страхотна конюнктура за един футболен празник, само че в случай че цялата им аудитория се разпознава с въпросните 5-6 души, ще е тъпо.
 Черно море дава късмет за изява на нов огромен гений
Черно море дава късмет за изява на нов огромен гений

С мъжкия отбор към този момент тренира голмайсторът на отбора до 19 години - Денислав Ангелов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР