Старши треньорът на Ботев заяви пред Диема спорт, че Ботев

...
Старши треньорът на Ботев заяви пред Диема спорт, че Ботев
Коментари Харесай

Ботев намери защитник, представя го днес

Старши треньорът на Ботев съобщи пред Диема спорт, че Ботев ще притегли централен бранител. Футболистът към този момент е контрактуван, а през днешния ден би трябвало да бъде показан публично. Не е ясно обаче дали ще попадне в групата за дербито в неделя. 
Прочетете още
„ Изключително удовлетворен съм от метода, по който футболистите работиха. За страдание започнахме с доста дребна численост и други се присъединяваха в придвижване. Харесва ми по какъв начин тимът напредва. Има още някои елементи. Включително селекцията, тъй като към момента се нуждаем от укрепване в избрани линии “, стартира Генчев.

„ Имахме двама футболисти, които ги брояхме за сигурни и те в последния миг отхвърлиха да дойдат. Утре ще се причисли нов футболист към нас, на следващия ден ще е в Пловдив. Това е добре, само че се нуждаем от още трима. Задължително би трябвало да играем с двама централни и четирима в линията на отбраната. Действаме с огромна сила да намерим верните хора. Както споделих има нов футболист, който е тъкмо бранител и ще се причисли на следващия ден към нас “, разкри треньорът.

„ Имахме диалози с шефа на школата, моите стремежи са всички групи да играят, както и първият тим. По-лесно може да се интегрира млад футболист, с цел да е привикнал с условията и метода на игра “

„ Изключително удовлетворен съм с метода, по който всички футболисти работят. В последните четири контроли не сме допускали гол. Всички би трябвало да играем като тим. Ние не ги разделяме единствено на бранители и нападатели “, показа още той.

„ Не е прелестно когато времето е малко. Ние сме нов треньорски щаб и постановяваме нов жанр на игра, а за всяко нещо е нужно време. Аз съм удовлетворен от напредъка на футболистите. Това което вършим като разбор на контролите е, че футболистите демонстрират все по-добра игра ", добави Станислав Генчев.

След това треньорът на Ботев разяснява и идното пловдивско дерби против Локомотив.

„ Аз съм удовлетворен от програмата, по този начин или другояче би трябвало да играем с всеки един съперник. Оправдания нямаме. Аз споделих на футболистите още от първия ден, че аз имам вяра във опциите им. Аз терзания нямам. Със сигурност логиката на психиката играе огромна роля в дерби мачовете, там в никакъв случай няма любимец. Който излезе по-добре квалифициран, той ще излезе и краен победител. Голяма загуба е, нашата аудитория е 12-ия състезател, ще ни липсват ужасно доста. Нека първо мислим за Локо Пловдив. От една страна Локо резервира футболистите си и стила си на игра, нямат доста нови футболисти, само че постоянно може да има някакъв тактически способ. Не имам вяра, че ще има кой знае какви изненади в стартовите сформира. В подобен мач футболистите освен 3 точки, а могат да завоюват уважението на хората. Това дерби се следи от цяла България “

Станислав Генчев си сложи цел " канарчетата " да се класират за европейските шампионати през идната акция.

„ Конкретна цел нямам, само че моята персонална упоритост тимът е да играе в европейските шампионати следващата година. Всички ще бъдем извънредно щастливи, в случай че шампионската купа дойде в Пловдив и е в нашата витрина “, приключи треньорът на Ботев в предаването " Домът на футбола " по Диема спорт.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР