Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов гостува в Sportal

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов гостува в Sportal
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Искам да стабилизирам отбора в Първа лига

Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов гостува в Sportal TV , където опитният ментор приказва за тежкия сезон на отбора във Втора професионална лига, както и за проектите на тима за идния сезон в елита на българския футбол.
 Сашо Ангелов в гостува в студиото на Sportal
“Много тежък сезон. Познавам доста добре “Б” група, познавам метода на работа в този шампионат. Бях на 90% сигурен, че ще можем да се борим за Първа лига. Във футболните среди не се познават доста имената на тези момчета в отбора, само че скоро ще стартират да ги познават”, съобщи Ангелов пред Sportal.bg .
 Сашо Ангелов в гостува в студиото на Sportal
“Работи се върху селекцията, имам построен жанр и знам какво диря. Всеки треньор, колкото и да е добър тимът, желае нови играчи. Тимът ще бъде от 21 индивида, ще има конкуренция. Ще взема играчи, които желая. Ще приказваме с Левски, с цел да може да останат и тримата играчи от Левски, които бяха под наем”, добави още той.

“Има огромен интерес от влизането ни в “А” група. На последния мач имаше към 8000 фенове на стадиона ", разяснява Сашо Ангелов.

" Не би трябвало да има успокоение, тъй като ще се върнем бързо във Втора лига. Трябва да има разпределяне и разсъдък, с цел да се развиваме. Искам да стабилизираме тима. Едва ли ще случи същото, което с Дунав”, приключи треньорът на Ботев (Враца).
Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg Втора лига 30 кръг, събота 19 май  Ботев (Враца) 2:1краен резулат  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР