Една от най-влиятелните фигури в шоубизнеса в България - Графа,

...
Една от най-влиятелните фигури в шоубизнеса в България - Графа,
Коментари Харесай

БТВ готви реванш на Нова тв с култова фигура в Гласът на България

Една от най-влиятелните фигури в шоубизнеса в България - Графа, се завръща на треньорския стол в идния сезон 11 на " Гласът на България " тази есен по bTV. Изключително сполучлив, надарен, работлив и обичан артист, композитор, създател на текстове и музикален продуцент, след четири страхотни сезона в шоуто и една победа в сезон 6, Графа се впуска още веднъж в търсене на новия " глас на България ", съобщи Факти.

" През всичките тези години съм следил с огромно неспокойствие какво се случва в " Гласът ". Шоуто е част от моя персонален и професионален път, и имам чувството, че в никакъв случай не съм излизал от него. Бил съм треньор, гост-треньор, пял съм на финалите в поддръжка на участници и съм се вълнувал същински по какъв начин се развиват те в предаването, а и по-късно ", споделя изпълнителят и продължава:  " Нямам самообладание да се срещна и със звездните ми " колеги-конкуренти ", които ще заемат прилежащите треньорски кресла, а да не забравяме и музикантите от бенда на шоуто - едни от най-хубавите! Заради всичко това, с ръка на сърцето мога да кажа, че с голямо неспокойствие и с нови сили се завръщам в най-хубавото музикално шоу в България! "

Дългогодишната и супер сполучлива кариера на Графа включва 15 албума, над 50 награди, 40 номер 1 сингли, над 90 видеоклипа и безчет разпродадени концерти. Той е първият български поп реализатор с концерт на Националния стадион " Васил Левски ", където показа невъобразим музикален театър пред над 20 хиляди души. С големия си опит и като треньор в световноизвестния музикален формат, с усет към гения и успеха, Графа несъмнено ще бъде отличен образец, тласък и ентусиазъм за тазгодишните участници, подготвени да завладяват огромната сцена на " Гласът на България ".

Преди броени дни изпълнителят показа новата си ария " Burnout " със закачливо видео към нея, а по-рано тази пролет получи и първата си номинация за " Аскеер " - за театрална музика, за спектакъла " Пипи Дългото Чорапче " на Младежкия спектакъл.



През март Графа показа концертния филм " Мечтите се сбъдват ", проследяващ подготовката за грандиозния му концерт на Националния стадион, а това лято, наред със фотосите за новия сезон на " Гласът на България ", той ще зарадва почитателите си с " Най-щастливото турне " това лято в пет огромни български града. То ще започва от Стара Загора на 28 юни, следват Русе - 18 юли, Летните театри във Варна и Бургас надлежно на 28 и 30 юли, а закриващо шоу в Античния спектакъл в Пловдив на 11 август.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР