Старши-треньорът на Ботев (Враца) - Дани Моралес. остана доволен от

...
Старши-треньорът на Ботев (Враца) - Дани Моралес. остана доволен от
Коментари Харесай

Дани Моралес: Отбор се прави с достойнство и дисциплина

Старши-треньорът на Ботев (Враца) - Дани Моралес. остана удовлетворен от своите ученици, които надделяха Берое с 2:0 в мач от 16-ия кръг на efbet Лига.

" Сега не става въпрос за предния мач с ЦСКА, тъй като шампионата е дълго. Загубата от ЦСКА ме болеше по друг метод, тъй като беше въпрос на достолепие. Днес момчетата се сбориха до края и справедливо спечелихме мача през днешния ден. Отбор се прави с достойнство и с дисциплинираност и това желая от нашия тим.

Да, дори имахме повече шансове на контраофанзива. Двата тима се борим за едно и също. На сътрудника ми му е мъчно, на мен също ми е мъчно. Когато се бориш в долната част от класирането, не е елементарно. Вкарахме два гола, имахме шансове да вкараме още два. Надявам се да продължим да знаем защо се борим, тъй като се борим за Ботев Враца.

Аз не мисля, че би трябвало да се промени играта, а да се усъвършенства. Както аз, по този начин и сътрудника, се опитваме да подобрим играта. Днес ние бяхме тимът, който позволи по-малко неточности и вкарахме на контараатака. В предходните мачове шансът не бе с нас и загубихме. Сега момчетата могат да се зарадват до събота, до идващия мач ".
 Ботев (Враца) - Берое 2:0 в мач от efbet Лига
Ботев (Враца) се разправи с Берое за едно полувреме пред строгия взор на Виктор Кашай

Врачани елементарно пречупиха безидейния си в офанзива опонент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР