Старши треньорът на Ботев Враца Дани Моралес беше доволен след

...
Старши треньорът на Ботев Враца Дани Моралес беше доволен след
Коментари Харесай

Моралес: Днес донякъде ни покри късмета

Старши треньорът на Ботев Враца Дани Моралес беше удовлетворен откакто неговите ученици извоюваха точка на „ Георги Аспарухов “ след нулево тъждество с Левски в мач от 15-ия кръг на българското състезание.

„ Както споделих и преди – ние гледаме да си вземаме точка или три точки в касичката. Беше доста сложен мач за нас. Момчетата се раздадоха до дъно. Късметът също малко ни покри и по този начин си тръгваме от Георги Аспарухов с 1 точка “, съобщи Моралес минути след края на мача.

Той разяснява ситуациите за двата тима по време на мача: „ Ботев Враца сподели, че има капацитета и знам какво и по кое време би трябвало да създадем. Нормално е от време на време от терзание да не играем както можем. Разбира се, Левски сътвори повече положения от нас, само че с изключение на дузпата, ние имахме 2-3 чисти положения. Не успяхме да вкараме и те не съумяха да вкарат. Тръгваме си с една точка удовлетворени от „ Георги Аспарухов “ “.

„ Спомням си думите на Стамен Белчев. Той ми сподели, че Левски играе добре по фланга. Ние знаем, че Левски обичат да играят по фланга и по тази причина трябваше да им противодиястваме там. Те имаха повече от 10 положения на фланга, които завършваха с удар, само че ние удържахме. Когато топката е на фланга, би трябвало да се играе един на един “, проучва играта на съперника в този мач Моралес.

Треньорът на врачани разкри, че тимът му получава поддръжка отвред, както от управлението, по този начин и от почитателите: „ Знам, че няма по какъв начин да играеш футбол без напрежение, без значение кой тим си. Футболистите това работят и по тази причина им заплащат – с цел да удържат на напрежението. Миналият кръг играхме по-добре, само че нямахме шанс. Знам, че тези момчета могат да играят и се борят до дъно. Тези почитатели, които пътуват с нас, както и тези във Враца ни поддържат, управлението ни поддържа и ни споделят „ Вдигай главата и продължавай напред “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР