Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев изрази притеснението си

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев изрази притеснението си
Коментари Харесай

Генчев: Чакаме с нетърпение мача с най-големия противник

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев изрази терзанието си от неналичието на почитатели на " канарчетата " в идното градско дерби с Локомотив от първия кръг на Първа лига.

Наставникът даде брифинг на стадион " Христо Ботев " преди конфликта с " черно-белите ". Двубоят сред Локомотив и Ботев е в неделя (16 юли) от 18:30 часа на " Лаута ".

„ Всички в тима чакаме с неспокойствие утрешния мач, против най-големия ни съперник. Тимът ни е добре квалифициран и се готвим за победа. Ще ни липсва публиката, тъй като футболът е за почитателите. Тяхната поддръжка е извънредно значима и може да изстиска максимума от футболистите. С почитателите би трябвало да бъдем и сме едно семейство ", стартира Генчев.

Старши треньорът на Ботев обърна внимание и на отбора на Локомотив (Пловдив).

" Мисля, че ги познаваме добре и сме създали всичко допустимо да проучваме другарските им мачове. Може да се каже, че имат добър синхрон в обособените линии сред играчите си. За мен няма значение дали дербито е в първия кръг. Зарядът и атмосферата постоянно са едни и същи. Късата подготовка не ме тормози, въпреки че постоянно е добре да имаш най-малко още една седмица в допълнение за работа за възстановяване на синхрона в тима. Притеснява ме ранният час на мача. Не е прелестно за футболистите и почитателите, само че няма да се оплакваме и се съобразяваме с времето ", сподели още наставникът на " канарчетата ".

Генчев съобщи, че новото попълнение Йонас Тамм няма да може да вземе присъединяване в утрешния и мач и разкри, че сега се водят договаряния за привличането на още футболисти.

" Йонас Тамм няма по какъв начин да попадне в групата на следващия ден, тъй като е рисково за неговото здраве, а той не е квалифициран. Доста обратно е в подготовката си. Близо 2 месеца не е упражнявал с тим и ще му трябват най-малко 2 седмици да влезе в естествен темп. Работи се интензивно по селекцията, уповавам се в околните дни да имаме нов футболист, даже още през днешния ден. За другите нови попълнения ще би трябвало да се изчака още няколко дни ", приключи Станислав Генчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР