Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров очаква мача-реванш срещу

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров очаква мача-реванш срещу
Коментари Харесай

Николай Киров: Очаква ни тежък реванш

Старши треньорът на " Ботев " Пловдив Николай Киров чака мача-реванш против " Бейтар " Йерусалим от втория прелиминарен кръг на Лига Европа да не бъде по никакъв начин елементарен.

Първият дуел в Израел приключи при резултат 1:1, а спечелилият от този конфликт ще срещне португалския " Маритимо " в идващия стадий на квалификациите.

" Предстои ни тежък реванш против доста сериозен противник. Резултатът 1:1 който постигнахме в първия вач в Израел е добър, само че " Бейтар " играе мощно като посетител. Знаем мощните и слабите страни на противника ", съобщи на конференция в Бургас Киров.

" Призовавам нашите последователи на следващия ден да са нашия 12-ти състезател. Имаме потребност от тяхната поддръжка и единствено с тяхна помощ можем да преодолеем " Бейтар ". Не желая да се връщам на мача с " Пирин ". Той към този момент е отминал. В нашите глави е единствено мача с " Бейтар " и би трябвало да намерим метод да преодолеем този мощен противник. Добре е, че мога да употребявам всичките си футболисти в този мач ", сподели още наставникът на " канарчетата ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР