Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич сподели, че разликата

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич сподели, че разликата
Коментари Харесай

Азрудин Валентич: Готвим се като за всеки мач, напрежението е едно и също

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич показа, че разликата сред бълграския отбор и АПОЕЛ Никозия се крие в опита у двата отбора.

На конференцията преди срещата с кипърския отбор от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите босненецът разкри, че той ще дебютира в евротурнирите против чужд противник.

" Това е моят първи мач като треньор в европейските шампионати. При мен напрежението е едно и също. Всичко опира до анализирането и наблюдението на играта. Трудно е да се проучва тима на АПОЕЛ, тъй като смениха доста играчи. Имат 12 нови футболисти. Гледали сме четири от техните контроли. Много умел тим, това е разликата сред тях и нас ", показа той.

Наставникът разяснява и неналичието на Тодор Неделев.

" " В България няма състезател, който може да размени Тодор Неделев. Не единствено поради качествата му, а поради индивидът, който е. Той е необикновено добър човек и има извънредно положително сърце. Ще играем в Европа, с помощта на него. Имаме отговорност към него. Тошко се усеща добре, през вчерашния ден беше на Коматево. На 25 юли той има обзор и тогава ще бъде направена оценка на неговото положение ", разкри мениджърът.

Неговият ученик Виктор Генев разясни, че съотборниците му не изпитват боязън към своя прославен конкурент.

" Всеки един футболист мечтае да е на европейската сцена. Идеята е да спечелим. Ние сме един тим, един колектив. Не се опасяваме. Излизаме да играем футбол против сериозен тим с обичаи. Футбол е, не се опасяваме. Трябва да играем мъдро. Имаме почитание към тях, само че е значимо да им покажем, че сме сериозен тим. Трябва да играем достойно”, сподели капитанът на " канарчетата.

Двубоят сред Ботев Пловдив и АПОЕЛ Никозия е в сряда, 20 юли, от 20:00 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР