Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич остана доволен от

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич остана доволен от
Коментари Харесай

Валентич: Бъдещето на Неделев е свързано с Ботев

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич остана удовлетворен от видяното след контролата против Левски (1:1).

„ Това беше трети мач за една седмица. Пътувахме през целия ден от Турция. Не съм очаквал необикновен дуел от нас. Не харесах по какъв начин играхме първото полувреме, в което Левски по-силно. Второто полувреме ми хареса повече. Играхме по-лесно и ги пресирахме повече. Отбелязахме от статично състояние. Това е контрола, само че бе значим дуел както за нас, по този начин и за Левски. Най-важното е, че никой не се контузи и ми харесаха новите по какъв начин играха “.

„ Харесах това, което видях, само че имаме още две-три седмици преди да стартира сезонът. Трябва да продължим да работим. Чакам да се върне Тошко Неделев в средата на терена, с цел да станем по-силни. Ние може да играем топ футбол с него. Той работи всеки ден крепко, с цел да се завърне на терена. Хората не виждат неговата мотивация на тренировки. Той е все по-добре “.

Треньорът разяснява и бъдещето на Неделев в куба:

„ Бъдещето на Неделев е обвързано безспорно с Ботев. Тошко е наш състезател “.

„ Работим. Искаме да намерим по-опитен централен бранител. Имаме доста млади бранители, по тази причина се опитваме да намерим по-опитен. Ако не намерим, аз имам вяра на младите момчета. Работов игра доста добре през днешния ден, както и в останалите контроли до момента “, съобщи Валентич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР