Старши треньорът на Ботев Пд Душан Керкез обяви, че полузащитникът

...
Старши треньорът на Ботев Пд Душан Керкез обяви, че полузащитникът
Коментари Харесай

Душан Керкез: Точукву Нади ще бъде продаден, Джаспър ван Хертъм не попада в плановете ми

Старши треньорът на Ботев Пд Душан Керкез разгласи, че полузащитникът Точукву Нади ще бъде продаден. Наставникът приказва пред медиите след първата контрола на отбора от зимната подготовка - равенството 2:2 против втородивизионния Марица (Пловдив). Керкез разяснява слуховете за възможни изходящи прехвърляния на Антоан Бароан и Хидайет Ханкич и удостовери, че Джаспър ван Хертъм не попада в проектите му за остатъка от сезона.



" Не съм удовлетворен, тъй като не спечелихме. Няма значение дали е формален мач, или контролна среща, аз желая моят тим да побеждава. Трябва да забравим положителната серия от края на предходната година. Вече сме в новата година, би трябвало да работим доста по-усърдно, с цел да се потвърдим. Сигурен съм, че ще сме на положително равнище, когато пристигна времето да подновим шампионата ", разяснява след срещата Керкез.

Наставникът обърна внимание и на прехвърлянията в тима и разяснява слуховете за възможни изходящи прехвърляния на Антоан Бароан и Хидайет Ханкич, които не взеха присъединяване в контролата с Марица.

" Успяхме да се подсилим с Николов и Укаки. Очакваме и един централен бранител. На този стадий е това. Трансферният интервал постоянно е динамичен, всичко може да се случи и би трябвало да сме подготвени да реагираме. Ситуацията с Бароан е ясна. Той има още 6 месеца от контракта си. Докато е наш състезател, ще го използваме. Той беше контузен, само че ще възобнови пълноценни тренировки на лагера в Турция. Ханкич също има договор с нас, само че имаше контузия и не искахме да рискуваме. Ако постъпи оферта в клуба, ще преценим какво да вършим ", изясни наставникът.

Керкез удостовери, че Точукву Нади ще бъде продаден и се чака в най-скоро време прехвърлянето да бъде разгласен публично.

" Нади сега не е в България. Мисля, че доста скоро ще премине медицински прегледи и ще реализира трансфер, който е доста добър за клуба и за него самия. Джаспър ван Хертъм не попада в проектите ми за остатъка от сезона. Говорили сме с него за това и към този момент зависи от него дали ще си откри нов тим ", изясни Душан Керкез и отхвърли да разяснява слуховете за възможен интерес на клуба към вратаря на Хебър (Пазарджик) Матвей Игонен.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР