Старши треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавър ще остане на

...
Старши треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавър ще остане на
Коментари Харесай

Официално: Борусия Дортмунд запазва треньора си

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавър ще остане на поста си и през идващия сезон, оповестиха от клуба. Неговият контракт е до лятото на 2021 година и самият той призна неотдавна, че не желае да приказва за бъдещето си при "жълто-черните ".

„ Ще стартираме новия сезон без промени и ще продължим да гоним задачите ни. Имаме добра връзка и доверие с треньорите, тъй че този диалог ще бъде извършен в верния миг ", съобщи спортният шеф Михаел Цорк на конференция по-рано през днешния ден.

Фавър отнесе доста рецензии след провалянето с 0:1 от първенеца Байерн Мюнхен, а за негови заместници бяха спрягани Нико Ковач и Ерик загар Хаг.

Борусия обаче печели приблизително по 2.16 точки на мач под управлението на швейцареца преди последния за сезона в Хофенхайм. "Жълто-черните " също по този начин усъвършенстваха клубния връх с 84 гола.

„ Направихме всичко по силите ни, само че Байерн просто бяха по-добри ", съобщи Фавър и акцентира, че купата още веднъж ще бъде цел номер 1 и следващата година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР