Старши треньорът на Берое Николай Киров коментира равенството 1:1 срещу

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров коментира равенството 1:1 срещу
Коментари Харесай

Киров: Не успяхме да затворим мача

Старши треньорът на Берое Николай Киров разяснява равенството 1:1 против Пирин (Благоевград) в конфликта от 34-ия кръг на efbet Лига.
 Късна драма сред Берое и Пирин остави до последно интригата за баража за оцеляване Късна драма сред Берое и Пирин остави до последно интригата за баража за оцеляване

 " Не успяхме да вкараме гол през втората част. Имахме задоволително обстановки, с цел да стигнем до втори гол, само че очевидно ориста това ни демонстрира. Не желая да встъпвам в други тематики. Не би трябвало да се подценяват мачове от други фактори. Вижда се, че тук се взема решение спасението на даден тим. Мисля, че би трябвало да има съответно отношение от хората, които са свързани с дуела.

Не успяхме да затворим мача, само че нещата се случиха за към 30 секунди в края на дуела, само че да не разясняваме други тематики.

Ще забележим да успокоим нещата и да стартираме да се готвим за другия дуел ", съобщи Киров. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР