Старши треньорът на Базел Александер Фрай беше много разочарован от

...
Старши треньорът на Базел Александер Фрай беше много разочарован от
Коментари Харесай

Фрай: Това беше най-лошият мач, откакто съм треньор на Базел

Старши треньорът на Базел Александер Фрай беше доста отчаян от провалянето на тима му с 0:1 от ЦСКА - София в плейофите за място в групите на Лигата на Конференциите.

" Освен 45-те минути против Крусейдърс, това беше най-лошият мач, откогато съм треньор на Базел ", стартира някогашният нападател на Борусия (Дортмунд).

" Със сигурност противникът беше постоянен в отбрана, само че в това време качествата им в нахлуване бяха контролируеми. Не биваше да се стига до този автогол ”, добави той.
26  ЦСКА - София - Базел I
Неговите футболисти имаха също една прекомерно чиста обстановка, разкрила им се в 45-ата минута, само че пропусната. В тима още веднъж има проблем с реализацията на ситуациите, защото Милар се провали самичък против вратаря, а по-късно и Дан Ндойе не съумя да вкара. По този мотив Фрай сподели: " В интернационален мач би трябвало да вкарвате такива голове. Прекалено е несериозно да се пропущат ”.
25  ЦСКА-София - Базел II
" Разочарован съм поради резултата и поради многото неверни решения, които взеха моите футболисти. Но въпреки всичко 90-те минути в София са единствено първото деяние от цялото съревнование. Корекцията на недостига от един гол е изцяло допустима. Вярвам в нашия тим, в нашите играчи’, приключи 43-годишният експерт.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР