Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман ще направи промени

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман ще направи промени
Коментари Харесай

Нагелсман прави промени в състава на Байерн

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман ще направи промени в състава си за мача на Унион (Берлин) в събота след успеха в първия кръг на Купата на Германия в средата на седмицата.

" Ще има промени. Бенжамен Павар сигурно ще стартира. Играчите, които не са играли в мача за Купата, също ще бъдат включени ", сподели Нагелсман на конференция в петък.

Това значи, че вратарят Мануел Нойер, който беше на пейката по време на успеха с 5:0 против Виктория Кьолн, би трябвало да се завърне в титулярния състав.

Нагелсман обаче ще остави отвън групата 17-годишния нападател Матис Тел, който против Виктория Кьолн стана най-младият голмайстор в формален мач в клубната история на Байерн.
 Байерн (Мюнхен) удължи контракта на Хасан Салихамиджич
Байерн (Мюнхен) удължи контракта на Хасан Салихамиджич

Босненецът е на сегашния си пост от 2017 година

" Матис Тел е навън. Той има лека травма, само че евентуално ще бъде на линия идната седмица ", сподели треньорът, добавяйки, че Буна Сар също не е разполагаем заради контузия.

Нагелсман похвали Леон Горецка, който изигра първия си мач за сезона и вкара гол против Виктория Кьолн след интервенция на коляното по време на предсезонната подготовка.

" Той се оправи в действителност добре в мача за Купата. " Той е доста значим състезател. Надявам се да няма повече проблеми с травми ", сподели треньорът.

Унион е втори в Бундеслигата с 10 точки, колкото има и Байерн.

" Ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да спечелим. Предизвикателство е да се играе там ", сподели Нагелсман.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР