Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман похвали новото попълнение

...
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман похвали новото попълнение
Коментари Харесай

Нагелсман: Кансело беше навсякъде по фланга

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман похвали новото попълнение Жоао Кансело след успеха с 4:0 против Майнц 05, която обезпечи на баварците място на четвъртфиналите за Купата на Германия.

Крайният бранител, който се причисли от Манчестър Сити чартърен за остатъка от сезона, се отличи с асистенция за първия гол на Ерик Максим Чупо-Мотинг и оказа помощ на Байерн да реализира първата си победа за 2023 година.

" Жоао игра доста добре. Той беше доста изобретателен, видяхте първия пас, който направи, по какъв начин употребява външната страна на крайници. Имаше две доста положителни центрирания към Томас Мюлер. Той се движеше доста по фланга. Опита най-малко 15 спринта в празни пространства. Справи се доста добре. Всъщност нямах никакви терзания с неговото привличане ", Нагелсман сподели пред кореспонденти.

" Кансело изигра 160 мача във Висшата лига под управлението на един от най-хубавите мениджъри в света ",  добави Нагелсман, имайки поради мениджъра на Сити Пеп Гуардиола.

Байерн направи три следващи равенства в Бундеслигата от началото на календарната година, преди да да завоюва против Майнц за Купата, само че Нагелсман не се тревожи за формата на тима.

" Що се отнася до нашата рецесия, мисля, че има по-лоши неща от това. Криза е много мощна дума. Като цяло не постигнахме резултатите, които искахме и трябваше да реализираме ", сподели той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР