Старши треньорът на баскетболния Панатинайкос Деян Радонич е получил пълна

...
Старши треньорът на баскетболния Панатинайкос Деян Радонич е получил пълна
Коментари Харесай

Треньорът на Панатинайкос Деян Радонич получи неограничен бюджет за трансфери

Старши треньорът на баскетболния Панатинайкос Деян Радонич е получил цялостна поддръжка от управлението на гръцкия клуб в лицето на притежателя Димитрис Янакопулос, в това число безграничен бюджет за бъдещи прехвърляния.

След среща сред Янакопулос и Радонич, настъпиха някои промени в структурата на клуба, заяви профилираното издание basketnews.com.

Освен, че 52-годишният черногорски ментор е получил поддръжката на управлението, генералният управител Аргирис Педулакис е изместен в младежкия бранш и ще отговоря за развиването на гениите в клуба. Според информациите, Димитрис Янакопулос не е удовлетворен от съдействието сред треньора и генералния управител, като цялостната власт в тима към този момент е в ръцете на Деян Радонич.

След провалянето от Олимпиакос в края на предходната седмица, група последователите на „ зелените “ от Атина обкръжиха тунела, през който минават баскетболистите, изчаквайки ги да излязат от съблекалнята.

Панатинайкос заема 15-о място във краткотрайното класиране в Евролигата с 6 победи от 16 мача, а в гръцкото състезание отборът е втори след Олимпиакос с 8 триумфа и 2 провали.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР