Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че никой в

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че никой в
Коментари Харесай

Валверде: Не мислим за требъл

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде съобщи, че никой в тима не мисли за требъл. Той добави, че е предпочитал каталунците да завоюват с 3:0 против Рома, а не с 4:1.

„ Резултатът 4:1 е доста значим за нас. Той коства доста, тъй като Рома е добър тим. Те ни затрудниха доста. Добре ни пресираха. Ние бяхме много нетърпеливи в някои моменти от мача. През второто полувреме играта бе по-отворена. Те рискуваха повече и ние ги наказахме. Мачът бе двуостър и е доста значимо, че ние успяхме “, разяснява Валверде.

„ Ако ние не бяхме нападателни и не търсехме да отбележим гол, нямаше да се стигне до тези автоголове. Във всеки случай не ме интересуват тези автоголове. Ако съперникът ни бе отбелязал голове, какво щяхме да вършим? “

„ Бускетс ме помоли да го сменя, тъй като усещаше дискомфорт и трябваше да потърсим смяната “, добави треньорът на Барселона.

„ Тер Стеген направи необикновен мач. Да, позволи някои неточности, само че направи феноменални спасявания “, продължи той.

„ Нямам никакви усеща за требъл, тъй като виждам какъв брой доста ни коства да спечелим всеки мач. Сега мисля само за мача против Леганес, който е в събота. Предпочитах да победим Рома с 3:0 “, сподели още Ернесто Валверде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР