Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес сподели очакванията си за

...
Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Чави: Не е моментът да говорим за завръщане на Меси

Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес показа упованията си за утрешния дуел от третия кръг в груповата фаза на Шампионската лига против Интер. “Нерадзурите ” са в рецесия, само че това не кара Чави да мисли, че мачът в Милано ще е елементарен за неговия тим. 

“Нашата цел е да преобладаваме и да играем в противниковата половина. Не желая да трансформира стила, който направи Барселона популярен тим. Но също по този начин е значимо да се приспособяваме към това, което ни оферират съперниците. Много тимове са ни разучили и би трябвало да умеем да ги изненадваме. Това не значи да изневеряваме на стила си, а да демонстрираме креативност, което е част от нашето ДНК ”, показа Чави. 

Бившият халф разяснява и информациите за вероятно завръщане на Лионел Меси в Барса от идващия сезон. 
 Меси е податлив да преподпише с ПСЖ, настояват във Франция Меси е податлив да преподпише с ПСЖ, настояват във Франция
“Ще забележим какво ще каже Лео. Той ми е другар и му искам най-хубавото, само че в този момент не е моментът да приказваме за това. Не му вършим услуга. Нека се любувам на престоя си в Париж, а по-късно ще разберем какво ще се случи ”, съобщи Чави. 

По-рано през днешния ден “Льо Паризиен ” написа, че Меси е благополучен в ПСЖ и е подготвен да удължи контракта си с френския гранд.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР