Старши треньорът на Балкан Петър Златанович говори след успеха над

...
Старши треньорът на Балкан Петър Златанович говори след успеха над
Коментари Харесай

Петър Златанович: Ботевград е зад нас

Старши треньорът на Балкан Петър Златанович приказва след триумфа над Левски с 83:71 в дербито на 15-ия кръг от НБЛ. Ето какво сподели сръбският ментор на първенците:
 Балкан не се разколеба от проблемите си и повали Левски в столицата Балкан не се разколеба от проблемите си и повали Левски в столицата
“Имахме доста празни моменти. Благодаря на тима за това, че станахме малко по-ангажирани, тъй като ни липсваха състезатели. Годфри е ясно, че е контузен. Другите бяха по-ангажирани, с цел да наваксаме и с сила, и с всичко друго. Реално Левски имаше много неприятен ден при стрелбата си, изключително от наказателната линия. Ние се възползвахме от това и ги наказахме. Бяхме малко по-добри и в отбрана. Не сме се извадили от тежък миг след загубата от Рилски, просто те са доста по-добри в оня мач. Естествено, имаме доста накъде да се подобряваме, тъй че чакам по-добра игра и повече принос от останалите играчи. Ботевград е зад нас. Ако това не е задоволително да се хвърлиш за всяка топка, тогава си в неверния спорт ”, показа Златанович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР