Старши треньорът на Балкан Петър Златанович говори след убедителната победа

...
Старши треньорът на Балкан Петър Златанович говори след убедителната победа
Коментари Харесай

Петър Златанович: Доволен съм от желанието

Старши треньорът на Балкан Петър Златанович приказва след безапелационната победа над Ямбол с крайното 98:76 в дуел от 18-ия кръг на НБЛ. Ето какво сподели наставникът на " зелените ":
 Балкан без усложнения против Ямбол Балкан без усложнения против Ямбол
" Доволен съм от желанието. След един подобен мач в Бургас не беше мъчно играчите да се стимулират сами, с цел да изиграят добър мач. Естествено, че грешките са основен фактор във всяка една среща. И преди мача в Бургас, и преди този, правехме тренировките четирима на четирима, нямахме задоволително играчи за пет на пет. Мисля, че от този момент се получават тези неточности. Все още нямам изясненост по кое време ще се върне в игра Христо Захариев. Същото се отнася и за предстоящите нови попълнения. Срещу Ямбол дадох повече минути на младите играчи, само че не мога да кажа, че съм доста удовлетворен от тях. Можеха много по-добре да изиграят някои обстановки. Иначе на тренировки се включват добре ".

" Доволен съм от представянето на тима. Изиграхме добър мач в нахлуване, въпреки че имаме още много запаси. След загубата в Бургас, а всяка една загуба по никакъв начин не е приятна, те стимулира малко повече да играеш и да покажеш, че тя е била инцидентна. Има 30 мача в постоянния сезон, уповавам се от ден на ден да напредваме и да няма повече такива изненадващи загуби. Една загуба не е кой знае какъв проблем. Очаквам нелек мач във Варна, Черно море са приятната изненада, играе много бързо. И в случай че желаеме да реализираме победа, би трябвало да подходим много съществено към този мач ", добави капитанът на отбора Димитър Димитров.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР