Старши треньорът на България Петър Хубчев говори пред родните медии

...
Старши треньорът на България Петър Хубчев говори пред родните медии
Коментари Харесай

Хубчев за националите: Имам уникално големи забележки за физическото им състояние

Старши треньорът на България Петър Хубчев приказва пред родните медии в Унгария, където на следващия ден националният тим ще срещне Казахстан в инспекция. Бронзовият медалист от САЩ'94 показа, че сега тества разнообразни неща, които вероятно да влязат в приложимост за мачовете в шампионата Лига на нациите. Хубси съобщи още, че има огромни забележки по отношение на физическото положение на футболистите.
 България - Босна и Херцеговина @@@
" Лека контузия има единствено един човек, само че ще упражняваме в цялостен състав. Става дума за леки контузии, които постоянно съпътстват работата. Ако играем всеки месец по две контроли, ще продължим да вършим тези опити. Видя се, че вършим сносно обособени детайли. Беше ясно, че няма да пасне цялата система, обособени детайли гледахме. В първите часове на лагера се разбрахме какво търсим в тези контроли, на следващия ден ще търсим други неща, може би в друга скица. Това са по-скоро опити.

Имаме визия за силата на нашия тим, за схемата, в която най-добре се подреждаме, само че желаеме да забележим и други неща, които могат да ни оказват помощ да подобрим играта на тима. Ако успеем да пресъздадем задачите си и на следващия ден, ще кажем, че лагерът е бил сполучлив. Предстоящите срещи в Лига на нациите ни карат да опитаме да създадем тези неща. Очевадно се видя, че тимът на Казахстан е добре спретнат и стои добре, това не е изненада - типично за работата на Станимир Стоилов.
 България - Босна и Херцеговина @@@
Промени в състава ще има, само че не чак толкоз доста - всичко зависи от моментното положение на играчите. Мъри е прочут с това, че споделя това, което вижда. Затова и някои не го харесват. Може би ви болят главите от това, което дублирам тук: екипен дух, себераздаване, отговорност с националната фланелка. Най-хубавото е, че аз виждам това нещо в националния тим. Това е другарски мач, не всеки път резултатът е значим. Ще търсим отново дребните неща. Кой е любимецът на следващия ден ми е мъчно да дефинира.

Срещу Холандия, Франция и Швеция постоянно съм твърдял, че имам вяра на тези момчета и желаеме да създадем тима още по-добър. Физическото състоение на футболистите? Лично мое мнение си е на кой какво му липсва. Момчетата би трябвало да дойдат готови в националния тим - някои са играли тежки мачове през сезона, други още не са си намерили точните места в клубните тим, а други още не са и титуляри. В друго положение са, ще си разреша да го разясня с тях, само че имам неповторимо огромни забележки.
 България - Босна и Херцеговина @@@
С нас е Йордан Лечков. Вече го помолих, в случай че може да ни направи десетина такива срещи. Ясно ни е, че дати за такива контролни срещи няма. Разчитаме на по-голямото футболно майсторство на момчетата, които са тук. Благодарим на БФС и за тези две контроли, които ни уреди. Опитваме се да създадем най-малко още една, само че това за мен ще е плод на доста щастливи събития. Знаем, че това не е клубен тим.

Аз доскоро споделих, че съм удовлетворен и в случай че Михаил Александров в този момент каже, че не е удовлетворен, си губи мястото. Какво да ви каже в този момент - трябваше първо него да попитате ", сподели с усмивка националният селекционер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР