Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че повишената

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че повишената
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Играчите ми са горди момчета

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне съобщи, че нарасналата успеваемост в завършващата фаза е била основна за успеха с 2:0 над Рома в Шампионската лига.

Испанците реализираха значима победа, която им остави минимални шансове да продължат на осминафиналите от група С. За това те би трябвало да завоюват последната си среща като посетител на класиралия се към този момент Челси, само че и да разчитат новобранецът Карабах да не загуби от Рома в италианската столица.

"Този мач беше значим. Ние го изиграхме интензивно, въпреки че почтено казано играта не се различаваше доста от първата ни среща в Рим. Просто този път ние повишихме успеваемостта при реализацията на ситуациите си. Гризман е необикновен футболист. Той вкара превъзходен гол, който сподели качествата му. С това попадение мачът се отвори. Антоан също по този начин направи страхотна асистенция на Гамейро, с която удвоихме задатъка си. Мисля, че започнахме да печелим мача още преди неговото начало, когато почитателите ни започнаха да скандират имената на Гризман и на останалите момчета. Футболистите реагираха със сърцата си, дадоха всичко от себе си до края. Победата ни беше нужна и ние я постигнахме ", разяснява Симеоне.

"Аз постоянно съм оптимист. Познавам играчите си, те са горди момчета и ще дадат всичко от себе си, до момента в който има късмет. Трябваше да победим през днешния ден, в този момент се нуждаем от триумф и против Челси и ще забележим какво ще направи Рома. Във футбола стават чудеса. Ето ние да вземем за пример можеше да спечелим в Рим, както и тук против Карабах ", добави допълни той. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР