Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не беше доволен

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не беше доволен
Коментари Харесай

Симеоне: Ако един отбор започва слабо мачовете си, вината е на треньора

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не беше удовлетворен от равенството против Алавес (1:1). Алваро Мората откри за " дюшекчиите ", само че в края Лукас Перес донесе точката на домакините. По този метод Атлетико остана на трето място в Ла Лига, като изостава с две точки от Барселона, само че има и мач повече.

" Алавес направи превъзходен мач, а ние играхме едва преди почивката. През второто полувреме бяхме по-добри, отнемахме топката и атакувахме по фланговте. Ако играем по този начин и осъзнаем какво се случи през първото полувреме, ще е отлично ", сподели Симеоне на конференцията след мача.

" Голът на Лукас беше приказен. Ние би трябвало да си извадим поучения. Ако един тим стартира зле мачовете си, виновността е на треньора, тъй като очевидно футболистите не са разбрали нещо както би трябвало ", добави аржентинецът.

" Всички отбори се развиват. Алавес беше позволил единствено един гол на своя стадион, с който загуби от Севиля. Очаквахме, че ще е мъчно ", сподели още Чоло. Примера дивисион 11 кръг, вторник 29 октомври  Алавес 1:1краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР