Старши треньорът на Атанас Атанасов коментира загубата на своя тим

...
Старши треньорът на Атанас Атанасов коментира загубата на своя тим
Коментари Харесай

Атанасов: За Бари не знам нищо, но няма незаменим играч

Старши треньорът на Атанас Атанасов разяснява загубата на своя отбор от в първия мач на тима от пролетния полусезон. Монтанци отстъпиха с 0:2, само че съгласно експерта тимът също е имал своите благоприятни условия. Той разяснява и вероятно овакантяване на.

“Причините бяха, че обстановките при 0:0 ние не успяхме да осъществяваме. Направихме обикновена неточност за първия гол. Доволен съм от старанието и мисля, че на моменти се представихме на положително равнище. За втория гол бе сложна неточност. Имахме обстановки, с които можехме да се върнем в мача. Левски си е един от грандовете, без значение от положението му.

Ние работихме над статичните положения и си мисля, че ни трябваше малко късмет, с цел да вкараме. В efbet Лига не виждам слаб тим или тим, който нашият отбор да подцени. Всички с изключение на 2-3 състава са равни. Във всеки един мач си имаме възможностите. Не мога да бъда неудовлетворен от раздаването на играчите ми.

Не мога да кажа дали това е последният мач на Бари, мен никой не ми е съобщавал нищо. Ако този трансфер се реализира, това е решение на управлението. Няма незаместим състезател, само че в случай че напусне, ще ни липсва един доста добър играч”, съобщи Орела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР