Старши треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев говори след равенството

...
Старши треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев говори след равенството
Коментари Харесай

Тунчев: Не е лесно тук да се играе срещу Черно море, доволен съм от старанието на всички

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев приказва след равенството 1:1 при гостуването на Черно море в дуел от 14-ия кръг на efbet Лига.

" Мисля, че точката е закономерна. Започнахме по-добре мача. Бяхме по-добри в първите 15 минути, само че след това се получи някакъв срив в играта ни. Започнахме да губим топката и допуснахме гол. През втората част успяхме да се върнем в мача. Отбелязахме гол, имахме още два-три шанса, само че не успяхме да осъществяваме. С оглед на обстановките обаче мисля, че равенството е закономерно.
 Нелеп автогол на роден национал прекърши Черно море във Варна Нелеп автогол на роден национал прекърши Черно море във Варна
Всеки път споделям, че играем мач за мач. Млад тим сме, имаме млади момчета, на които им би трябвало време. Стараем се, те се трудят много. Не е елементарно тук да се играе против Черно море. Доволен съм от старанието от всички. Недоволен съм от това, което направихме след 15-ата минута на първата част, когато дадохме самодейността на Черно море ", съобщи Тунчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР