Старши треньорът на Арда Александър Тунчев коментира загубата от Левски

...
Старши треньорът на Арда Александър Тунчев коментира загубата от Левски
Коментари Харесай

Тунчев за Младен Кръстаич: Той си взима решенията

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев разяснява загубата от Левски в 9-ия кръг на efbet Лига. Той погледна към позитивите от мача и разяснява избора на Младен Кръстаич за нациолания тим на България.

" В такива мачове, в които играем против по-опасни тимове, може би там някъде не съумяваме да намерим точната рецепта и точните моменти. Комуникацията е добра, момчетата се стараят и се пробват да дават най-хубавото от себе си.Работихме много през миналата седмица, отделихме внимание в отбрана. До огромна степен се справихме. Не бях удовлетворен от това статично състояние, което допуснахме "

" Играта на Арда е положителна, в случай че изключим първия мач против ЦСКА 1948, който загубихме, ние стояхме добре, само че не успяхме да отбележим гол "

" Явно това си е неговото виждане все още. Той си взема решенията, всеки може да дава препоръки, само че той е индивидът, тъй че дано да го оставим и надаявам се да успее по-най положителния метод да съживи националния тим. Надявахме се да има наши в националния тим, само че по този начин е решил, ние ще се стараем във всеки един мач, българските момчета да демонстрират добра и игра и нека някой път са в националния тим "

Чуйте повече в прикаченото видео
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР