Старши треньорът на Александър Тунчев е впечатлен от родения през

...
Старши треньорът на Александър Тунчев е впечатлен от родения през
Коментари Харесай

Атаката на Локо Пловдив "расте" със 190 сантиметра - Тунчев си намери "острие"

Старши треньорът на Александър Тунчев е впечатлен от родения през 1997 година Милислав Попович и счита да го задържи в състава си, написа " Мач Телеграф ".
Австралийският таран е от една седмица на проби при " смърфовете " и към този момент взе присъединяване в контролите против Марица и Етър, оставяйки положителни усещания с изявите си. Попович е роден в Сидни, висок е 190 см и е бил част от школата на Лацио. До момента е играл за втородивизионните немски Кьолн и Айнтрахт Брауншвайг, а също и за австрийския Лафниц.
През есента на 2021 година той беше в Струмска популярност, само че изданието твърди, че клубът няма да му прави пречки за възможен трансфер в Пловдив. По жанр на игра Милислав Попович наподобява на напусналия през предишното лято Кристиян Илич.
Споменава се още, че Александър Тунчев го е харесал поради комбинативната му игра и умеенето да влиза в единоборства. 25-годишният нападател, който има и хърватски паспорт, е получавал 10 повиквателни за юношеския народен тим на Австралия.
По-късно през днешния ден пък столичният гранд Левски ще играе следващ надзорен мач - вижте !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР