Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов говори преди мача-реванш срещу

...
Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов говори преди мача-реванш срещу
Коментари Харесай

Стоилов: Важно е да издържим психически и да играем горд футбол

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов приказва преди мача-реванш против ПАОК от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите.

„ Цунами и Краев са подготвени и са в групата. Те са алтернатива, която можем да използваме. Имаме повече от 24 часа да решим. Ясно е за нас, че ПАОК беше и е любимец в такова противоборство. Направихме един добър мач в София. Заслужено спечелихме. Знаем какво ни следва. Видяхме още в първия мач качествата на ПАОК. Треньорът им ми направи положително усещане. Имат страхотни играчи.

Продължавам да заставам зад думите си, че ще е знамение да остраним ПАОК. Важно е да издържим душевен и да играем горделив футбол, а в случай че заслужаваме ще продължим напред. Мачът ще е игра на неточности. Надявам се ние да не вършим неточности, а в случай че съперникът прави, да ги накажем както в първия мач.

Не знам до каква степен сме впечатлили ПАОК, само че успяхме да изиграем добър мач, който зарадва нащите последователи. ПАОК е тим, който играе добър футбол. Трябва да отгоорим на това равнище, в случай че желаеме да се поздравим с триумфа.

Всяка победа дава убеденост и ни калява да вървим напред. Винаги, когато взимаш значим изпит, ставаш все по-добър. Предстои ни още един подобен изпит“, разяснява Стоилов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР