Старши треньорът Карло Анчелоти остана изключително доволен от победата на

...
Старши треньорът Карло Анчелоти остана изключително доволен от победата на
Коментари Харесай

Анчелоти похвали Белингам и Винисиус

Старши треньорът Карло Анчелоти остана извънредно удовлетворен от успеха на водения от него Реал Мадрид с 3:2 като посетител против Наполи в груповата фаза на Шампионската лига.

" Представихме се сносно, изключително през първото полувреме. След техния гол още веднъж бяхме на нужното равнище и създадохме много голови положения. Двубоят се промени след дузпата и високата преса за Наполи. Справихме се с това в продължение на 10-15 минути и незабавно по-късно си върнахме контрола върху срещата, като още веднъж отбелязахме в самия завършек на мача. Успехът ни през първата част беше поради позициите на Белингам, Валверде и Родриго в нашата скица. Това сътвори доста проблеми сред линиите на съперника. Резултатът е законосъобразен, чаках Наполи още веднъж да покаже класа. Те имат извънредно рискови футболисти ", разяснява италианският експерт пред медиите.

Анчелоти Похвали Джуд Белингам, който осъществя втория гол в интерес на " белите ".

" Изненадан съм от играта му, той е единствено на 20 години, а се показва като 30-годишен. Показва темперамент, държи се като че ли има толкоз доста опит. Това не е типично за футболист на 20 години. Класата му е огромна, има физическа мощ и страхотни умения. Не единствено аз съм сюрпризиран от това. Двамата с Винисиус сътвориха много рискове за Наполи, несъмнено се отличиха с доста шансове, които сами си създадоха " сподели още Карло Анчелоти.

Реал Мадрид има 6 точки след 2 изиграни дуела в груповата фаза от Шампионската лига. На 24 октомври " белите " ще гостуват на Брага в третия си мач от най-силния клубен шампионат в света.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР