Netflix най-накрая потвърди новината, която цяла армия от фенове чакаше

...
Netflix най-накрая потвърди новината, която цяла армия от фенове чакаше
Коментари Харесай

Един от най-популярните британски сериали в историята на Netflix ще се завърне като филм

Netflix най-сетне удостовери новината, която цяла войска от почитатели чакаше от години – ще направи филм за Peaky Blinders и, което е извънредно значимото – Килиън Мърфи ще взе участие в него.

Всъщност той освен ще извършва ролята на Томас Шелби, само че и ще бъде продуцент на кино лентата, което би трябвало да е музика за ушите на почитателите на поредицата.

Netflix разгласи новината предходната седмица под формата на фотография на сюжета на кино лентата и също по този начин удостовери, че сюжетът на сагата, чието деяние се развива по улиците на Бирмингам през 1900-те години ще бъде написан от основателя на сериала Стивън Найт и дългогодишния режисьор Том Харпър. Изпълнителни продуценти са Харпър, Дейвид Кос, Джейми Глейзбрук, Андрю Уорън и Дейвид Мейсън.

Постът е съпроводен от къс откъс от Килиън Мърфи:

„ Изглежда, че Томи Шелби не е завършил с мен…Много е прелестно да си подпомагам още веднъж със Стивън Найт и Том Харпър по филмовата версия на Peaky Blinders. Това е за почитателите. “

Всичко това обаче към момента оставя голям брой незнайни – от действителното заглавие на кино лентата до това по кое време може да стартират фотосите му – да не приказваме за стрийминга. Вероятно ще минат най-малко няколко години, до момента в който можете да седнете и в действителност да гледате този филм.

Новината обаче удостоверява нещо, което към този момент беше относително явно: Peaky Blinders е един от огромните пробиви на английската телевизия през последното десетилетие във връзка с интернационалната публика.

Това се дължи частично на достъпността му посредством Netflix, която не е единствената платформа, опитваща се да се нарежда като най-хубавата стрийминг услуга за почитателите на английската телевизия.

Повече за сериала

Peaky Blinders е периодическа престъпна драма, пусната за първи път от BBC през 2013 гoдина. Сериалът продължава 6 сезона, като се излъчва в продължение на 10 години и получава необятно утвърждение от публиката. Героите в сериала са измислени, а той е едва основан на действително съществуващата улична тайфа Peaky Blinders, която работи в Бирмингам, Англия, при започване на 1900-те години. Сериалът наблюдава измислената фамилия Шелби, ръководена от незаконния необут Томас Шелби, която работи за разширение на контрола си отвън Бирмингам след Първата международна война.

Популярността на Peaky Blinders сложи началото на възобновление на модата от 20-те години на предишния век, в това число поръчки за емблематичната прическа на Томас Шелби и шапки вид „ newsboy “, оповестява Esquire.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР