Старши треньоърт на Милан - Стефано Пиоли, коментира предстоящия сблъсък

...
Старши треньоърт на Милан - Стефано Пиоли, коментира предстоящия сблъсък
Коментари Харесай

Пиоли: Трябва да гледаме нашата си игра

Старши треньоърт на Милан - Стефано Пиоли, разяснява идния конфликт в Серия А против Фиорентина. Двубоят е в неделя, а съгласно наставника на " росонерите " той е извънредно значим.

" Победата би означавала да не капитулираме в класирането, тъй като сега не харесваме позицията си. Имаме качеството и желанието да се възползваме от опциите, които ще ни оказват помощ да се върнем в битката за купата " сподели Пиоли на конференция.

" Това е доста необикновена стратегия, остават още 24 мача, има доста точки към момента може да спечелим. 2022-а беше доста позитивна година за нас, само че не би трябвало да стопираме в този момент ", добави той.

Тимът на Фиорентина, десети в класирането, ще бъде последният тим, против който Милан ще се изправи преди паузата поради Световното състезание.

" Знаем всичко за Фиорентина, само че би било неправилно да се фокусираме единствено върху нашите съперници. Вместо това мислите ни би трябвало да са върху нашата игра, знаейки, че можем да подобрим личното си показване. Обикновено, когато вършим това, съумяваме да реализираме позитивни резултати ", сподели Пиоли.

Трите точки в неделя могат да върнат Милан на второто място, което е добра позиция в битката за купата, като се имат поради че техните противници Лацио (на второ място) и Ювентус (на четвърто) се изправят един против различен в неделя.

" В съпоставяне с предишния сезон и първите 14 мача се представихме по-добре вкъщи, в сравнение с като посетител. Вкарахме по-малко голове и допуснахме повече. Ще работим върху тези неща по време на паузата, защото се стремим да повишим равнището си във всички шампионати ", разяснява Пиоли.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР