Старозагорският депутат от ГЕРБ и бивш образователен министър Красимир Вълчев

...
Старозагорският депутат от ГЕРБ и бивш образователен министър Красимир Вълчев
Коментари Харесай

Спортът обединява: Вижте как депутатите станаха един отбор

Старозагорският народен представител от ГЕРБ и някогашен учебен министър Красимир Вълчев ще води офанзивата на футболен тим, формиран от народни представители, който ще вземе присъединяване в другарски шампионат в румънската столица Букурещ. Там българският депутатски отбор ще срещне депутатските селекции на Турция, Италия и Румъния. Междупарламенарните срещи в Румъния ще продължат до неделя.

Селекционер на българския тим е депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев – някогашен футболист и пиар на ЦСКА, написа вестник „ Марица “. В селекцията депутатите ще разчитат и на  опитното око на спортния министър с три мандата Красен Кралев.

В българския депутатски тим ще бъдат включени играчи от всички парламентарно показани групи, видя „ Tribune “ по време на една от тренировките.

В състава на тима на България са Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи, който има мачове за първия отбор на „ Светкавица “ Търговище, някогашният първенец по битка и народен представител от ГЕРБ Даниел Александров, както и един от най-младите депутати Николай Алгафари. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР