Старозагорските социалисти поканиха петимата кандидати за председател на БСП на

...
Старозагорските социалисти поканиха петимата кандидати за председател на БСП на
Коментари Харесай

Кандидатите за председател на БСП поканени за дебат в Стара Загора

Старозагорските социалисти поканиха петимата претенденти за ръководител на Българска социалистическа партия на спор за бъдещето на партията, оповестяват от пресцентъра на партията в Града на липите. На 19 август, сряда, от 18 часа в Зала 1 на комплекс „ Верея “ старозагорските членове на партията могат да вземат участие в предизборна среща. 
Валери Жаблянов, Георги Тодоров, Кирил Добрев, Корнелия Нинова и Красимир Янков са получили покана да показват вижданията си за развиването на партията, съдружната политика в лявото пространство и в ръководството на страната. В предизборните диспути претендентите ще споделят и най-важното, което през днешния ден Българска социалистическа партия може да предложи на обществото в изискванията на политическа рецесия (икономика, господство на закона, данъчна система, опазване на здравето, обучение и др.). Срещата се чака да стартира с встъпителни експозета на претендентите, след което те ще дават отговор на въпроси от присъстващите. 
 Българска социалистическа партия, Кюстендил: Спрете офанзивите против водача Корнелия Нинова! Проявете примирение и мъдрост Българска социалистическа партия, Кюстендил: Спрете офанзивите против водача Корнелия Нинова! Проявете примирение и мъдрост
Спиране на офанзивите против водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от нейните съперници за председателския пост в партията, желаеха от социалисти...
Припомняме, че директният избор за ръководител на Българска социалистическа партия ще се организира на. Ако се стигне до балотаж, той ще бъде на 19 септември. По решение на националния съвет на 26 септември ще заседава 50-ият конгрес на Столетницата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР