Старите пощенски камионетки ще бъдат заменени с електрически в близките

...
Старите пощенски камионетки ще бъдат заменени с електрически в близките
Коментари Харесай

Пощите в САЩ ще развозват пратки с е-камионетки


Старите пощенски камионетки ще бъдат сменени с електрически в околните години
(снимка: CC0 Public Domain)

Американската пощенска работа възнамерява да вкара нови пощенски микробуси по пътищата до 2023 година Описвани като „ транспортни средства за доставка от последващо потомство ”, возилата ще са сред 50 000 и 165 000 на брой и ще навлязат в работата на пощенската работа за идващите 10 години.

Камионетките ще се оферират както с горивно, по този начин и с електрическо задвижване, заяви. По този метод, съгласно Пощенската работа, камиончетата ще могат да възприемат новите технологии за електрически транспортни средства, когато въпросните технологии станат налични.
още по тематиката
Новите товарни камиончета ще включват и функционалности като 360-градусови камери, наблюдаване на „ сляпата зона ” за попречване на конфликти начело и откъм гърба и надзор на сцеплението, в допълнение към удобствата на съществата като отопление и климатизация.

Настоящият автопарк на пощенската работа се състои от почти 230 000 транспортни средства, като към 190 000 са предопределени само за превозване на поща и пратки до хората. Някои от тези микробуси и камиони са в употреба от десетилетия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР