Старата любов ръжда не хваща и звездно доказателство за това

...
Старата любов ръжда не хваща и звездно доказателство за това
Коментари Харесай

Пит и Анистън се събраха

Старата обич наслойка не хваща и звездно доказателство за това са Брад Пит и Дженифър Анистън. Затоплянето на връзките им разбуни духовете в задграничните медии, въпреки двамата още да не са коментирали публично събирането си. Списание Star разгласява фотография на холивудския ас и 49-годишната хубавица още през януари. Изданието показва, че двойката е отпразнувала дружно Нова година в Аспен, където са се надявали ски оборудването да ги скрие от любопитните погледи на папараците.

Други източници пък издават, че основен провинен за подновяването на връзката им е Джордж Клуни. „ Джордж постоянно е ненавиждал Анджи и въобще не одобряваше метода, по който тя контролираше Брад по време на брака им. Той обичаше Брад и Джен като двойка и беше сломен от раздялата им, изключително когато разбра, че е поради Анджи. Затова Джордж беше първият, който свърза още веднъж Джен и Брад “, издава непосредствен до Пит.

Звездата от „ Приятели “ се е свързала с някогашния си брачен партньор, с който подписаха документите за бракоразвод през 2005 година, незабавно след раздялата му с Джоли. Анистън го утешавала и дългите им диалози в действителност били повода за краха на двегодишния й брак с Джъстин Теру. „ В опит да предотвратим появяването на спекулации взехме решение да обявим раздялата си обществено. Решението беше взаимно и взето с любов в края на предходната година. Ние сме най-хубави другари, които просто няма да продължат пътя си като двойка. Ще продължим да поддържаме по този начин скъпото за нас другарство “, гласи формалното изказване на досегашните възлюбени, оповестено от представителя на Анистън – Стивън Хювейн.

Сред множеството спекулации по отношение на връзката на Дженифър и Брад е и тази, че тя към този момент интензивно възпитава наследниците на обичания си. „ Децата му постоянно са били любопитни по отношение на Джен, тъй като знаят, че е бил женен и преди. Винаги са желали да я опознаят, само че Анджи не би разрешила. Затова в този момент, когато най-сетне се срещнаха с нея и прекарват много време дружно, те в действителност я обичат. Брад е доста впечатлен какъв брой добра майка е Джен “, написа сп. New Idea.

Познатият като Бранджелина тандем има шестима общи наследници. Трима от малчуганите са осиновени - 16-годишният Мадокс от Камбоджа, Захара, която е родом от Етиопия, и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната им щерка, която обича да се държи като момче и държи да я назовават Джон. През 2008 година се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин. Екранните мисис и мистър Смит обаче по документи още са семейство. Миналия август стана ясно, че са поставили пауза на бракоразводното си дело.

Източник: Monitor

Снимка: WireImage
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР