Стара Загора. По-малко от месец преди епичната футболна среща между

...
Стара Загора. По-малко от месец преди епичната футболна среща между
Коментари Харесай

Стара Загора: Клубната телевизия на Барселона ще излъчва на живо сблъсъка между каталунците и отбора на Стоичков

Стара Загора. По-малко от месец преди епичната футболна среща сред Дрийм тийма на Барселона и тима на Христо Стоичков, каталунците потвърдиха, че грандиозното събитие ще бъде излъчено онлайн в ефира на клубната им телевизия. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора. Така с изключение на многохилядната аудитория на стадиона в Стара Загора, на 20 септември титаничният конфликт ще вълнува почитателите в целия свят. Екип на BARÇA TV към този момент посети стадион “Берое ”, с цел да посочи всички детайлности и финални елементи по снимането на мача.
Заявката на формалния канал на Барселона е следващото доказателство за мащаба на събитието в Стара Загора. След оповестяването на новината, ползата на почитателите на каталунците към футболното шоу в Стара Загора набъбна мълниеносно, като се чака от разнообразни краища на света да дойдат най-верните фенове на Барселона, с цел да поддържат обичания си тим.
Дрийм тиймът на Барселона ще се изправи против тима на Стоичков на 20 септември 2017 година на стадион „ Берое “, гр. Стара Загора. Началото е в 20.00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специфичната каса пред Община Стара Загора. Цените на пасовете стартират от 30 лева, а за всеки почитател, закупил VIP пропуск уредниците са подготвили специфичен подарък в деня на събитието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР