Стара Загора.От 12.00 часа пред сградата на УМБАЛ „Проф. д-р

...
Стара Загора.От 12.00 часа пред сградата на УМБАЛ „Проф. д-р
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 11 юни

Стара Загора.
От 12.00 часа пред постройката на УМБАЛ „ Проф. доктор Стоян Киркович " омбудсманът Мая Манолова ще поддържа
митинга на експертите по здравни грижи в Стара Загора.

***
София.
От 9.30 часа в постройката на Висшия правосъден съвет, ул. „ Eкзарх Йосиф " № 12, ще се организира съвещание на Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет.

***
София.
От 10.00 часа в Best Western Plus Hotel Expo Sofia ще се организира новото издание на Клуб Investor „ Банки и финанси ". Събитието ще открие подуправителят на Българска народна банка Калин Христов, който ще разяснява следствията от стопанските системи на Европейски Съюз за паричната политика и банките.

***
София.
От 11.00 часа в Sofia Lab на ул. „ Сердика " ще се състои показване на Стъпка 5 от Визия за София. Ще вземат участие ръководителят на СОС Елен Герждиков и Любо Георгиев, началник на плана.

***
София.
От 13.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция „ Граждани против парадоксите в обществената политика " на група-инициатива „ Граждани против тактиката за детето 2019- 2030 година ".

***
Благоевград.
От 18.00 часа в зала „ Пейо Яворов " ще се състои културно - музикалният театър „ Европейските езици - просвета и другарство без граници ", който Областна администрация Благоевград провежда взаимно с Езикова гимназия „ Акад. Людмил Стоянов ".

***
Враца
От 11.30 часа в ППМГ „ Акад. Иван Ценов " ще се организира брифинг на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, който ще посети образователни заведения във Враца, в които са осъществени строително-ремонтни действия със средства на министерството.

***
Казанлък.
От 10.30 часа на строевия плац в Гарнизон Казанлък ще се организира заключително военноприложно съревнование, в което ще вземат участие деца и възпитаници от " Клуб другари на армията ".

***
Ловеч.
От 10.00 часа в залата на Общинския съвет ще се организира конференция по план „ Изграждане на обществено жилище за настаняване на уязвими групи на територията на кв. „ Гозница ". От 11.00 часа на обекта на ул. „ Дълбок път " ще се организира първа копка. На събитията ще участва кметът на Ловеч Корнелия Маринова.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в дребната конферентна зала на Дом на културата „ Борис Христов " ще се организира начална конференция на Община Пловдив по план за създаване на компостираща апаратура за разделно събрани зелени и/или биоразградими боклуци ", който се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна програма „ Околна среда " 2014-2020 година и от държавния бюджет. В конференцията ще вземе присъединяване зам.- кметът на Пловдив Розалин Петков.

***
Пловдив.
В 11.00 часа на Голямата раннохристиянска базилика ще се състои гала, на която кметът Иван Тотев и посланици на страни от целия свят ще насочат послания за общото ни бъдеще.

***
Смолян./с. Могилица
От 18.30 до 19.30 часа съветниците от групата на ГЕРБ в Общинския съвет провеждат приемна в читалище „ България - 1937 ". В срещата ще вземат участие общинските съветници Ангел Безергянов, Мариана Сивкова и Димитър Николов.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 363 на общината ще има брифинг.

***
Шумен.
От 10.45 часа в Дома за остарели хора „ Д-р Стефан Смядовски ", донор Стоян Стоянов - студент IV курс от ШУ " Еп.К.Преславски " ще подари на потребителите на Дома - ръб / платформа / за инвалидни колички, който ще бъде инсталиран в служебния автомобил на общественото заведение.

***
Шумен.
От 10.00 часа до 14.00 часа на язовир „ Шумен " ще бъде осъществено зарибяване от „ Напоителни системи ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР