Стара Загора. Общо 1392-ма абитуриенти от 19 училища изпраща Стара

...
Стара Загора. Общо 1392-ма абитуриенти от 19 училища изпраща Стара
Коментари Харесай

Стара Загора: 1392-ма абитуриенти изпраща градът

Стара Загора. Общо 1392-ма зрелостници от 19 учебни заведения изпраща Стара Загора тази година. Това оповестиха от Община Стара Загора . Няма да има зрелостници само в Средно учебно заведение „ Христо Смирненски “. В съпоставяне с предишни години от ден на ден старозагорски младежи и девойки потеглят по пътя на новия живот. През 2107 година те са били 1318, а през 2016 година 1305.
Традиционно най-вече са зрелостниците от ГПЧЕ „ Ромен Ролан “, а минимум от Професионалната гимназия по строителство и дървообработване „ Инж. Недьо Ранчев “.
„ Днес Вие тръгвате по пътя на живота, който е цялостен с провокации. Следвайте го с религия и непримиримост!
Никога не забравяйте своите учители и съученици. Запазете спомен за хубавите моменти, изживени дружно и помнете научените уроци. Те ще ви дават сили и кураж при срещите с непознатото и незнайното, които Ви предстоят!
Никога не се предавайте! Приемайте провокациите, преодолявайте компликациите, реализирайте фантазиите си! Не спирайте да търсите, не преставайте да вярвате!!!
Вие сте бъдещето на Стара Загора! Гордеем се с Вас! Учете, усъвършенствайте се и се върнете още веднъж в Стара Загора. Ние Ви чакаме! “, се споделя в посланието на кмета Живко Тодоров към зрелостниците.
Тържествата стартират на 18 май, а стартът на купона дават зрелостниците от СУ „ Христо Ботев “, които ще честват в ресторант „ Кипарис “, където към този момент се веселиха и завършващите Вечерното приблизително учебно заведение „ Захарий Стоянов “. Последните балове са на 26 май, в парк хотел „ Стара Загора “, където ще честват възпитаниците на СУ „ Железник “ и СУ „ Васил Левски “, а ресторант „ Верея “ ще приюти зрелостниците от Професионалната гимназия по електротехника и технологии „ Г.С. Раковски “.
На 23 май в ресторант „ Кипарис “ ще се съберат младежите и девойките от Професионалната гимназия по строителство и дървообработване „ Инж. Недьо Ранчев “.
Седем учебни заведения ще честват точно на 24-ти май Ден на славянската книжовност и българската просвета. Тогава в парк хотел „ Стара Загора “ ще се съберат на ваучър възпитаниците на СУ „ Иван Вазов “ и на Националното учебно заведение за музикални и театрални изкуства „ Христина Морфова “. В Бални зали „ Тера “ ще бъде тържеството на 230 зрелостници от ГПЧЕ „ Ромен Ролан “. Младежите и девойките завършващи Професионалната гимназия по електроника „ Джон Атанасов “ и Професионалната гимназия по хранене и облекло „ Райна Княгиня “ ще купонясват в ресторант „ Мериан палас “, а сътрудниците им от Търговска гимназия „ Княз Симеон Търновски “ ще бъдат в ресторант „ Верея “. Ресторант „ Зеления рид “ ще приюти възпитаниците на Частно приблизително учебно заведение „ Нов век “.
На 25 май са баловете на шест старозагорски учебни заведения. В „ Парк хотел Стара Загора “ ще се съберат на празненство зрелостниците от СУ „ Максим Горки “, от Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „ Лубор Байер “ и Професионалната гимназия по механотехника и превоз „ Никола Йонков Вапцаров “. В ресторант „ Верея “ ще честват възпитаниците на Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина „ Иван Павлов “. В ресторант „ Мериан палас “ пък ще е купонът на зрелостниците от Профилирана природоматематическа гимназия „ Гео Милев “ и Спортно учебно заведение „ Тодор Каблешков “.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР