Стара Загора. Мащабна полицейска акция се провежда в тази сутрин

...
Стара Загора. Мащабна полицейска акция се провежда в тази сутрин
Коментари Харесай

Стара Загора: Мащабна полицейска акция се провежда в село Хан Аспарухово

Стара Загора. Мащабна полицейска акция се организира в тази заран в село Хан Аспарухово, намиращо се сред Стара Загора и Нова Загора, съобщи БНР . Село Хан Аспарухово е безусловно под блокада на силите на реда – на място са жандармерия и полиция. Криминалисти са навлезли в селото, а жандармерията не позволява влизане или излизане от него.
По първични данни, полицейската акция се организира взаимно с горското стопанство, поради противозаконен рандеман на дървесина. На две места в селото е открита противозаконна търговия с дървесина.
През август 2016 година в Хан Аспарухово бе разрушена нарколаборатория, като при акцията бяха арестувани К. И., по прякор Питбула и Х. К от Елхово. Прякорът Питбула идвал от там, че той не допускал никой да му влезе в територията, " захапвал като питбул ". При претършуване в къщата бяха открити и конфискувани 80 гр. метамфетамин /пико/, както и принадлежности, термометри, колби, везни и опаковки от прекурсори, служещи за подготвяне на синтетични опиати.
Установено бе, че приготвеният в старозагорското село метамфетамин е бил популяризиран от наркодилъри в Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР